Waspas

PARTICULIERE Waspas

ALTIJD SCHOON, ALTIJD VOORDELIG!

Natuurlijk ben je trots en zuinig op je bolide. Dat snappen we helemaal. Daarom bieden wij je wassingen met korting met de particuliere waspas. Met de pas was je voordelig je auto, zo vaak en wanneer jij dat wilt. Bovendien ontvang je extra tegoed van ons bij elke opwaardering.

Kies hieronder je waspastegoed en maak vervolgens je persoonlijk account aan. Met je account kun je makkelijk je tegoed zien of je account beheren. Na het aanmaken van een account, kun je de waspas opwaarderen bij één van onze filialen.

Opwaarderen

icon-schoon

€30,- tegoed

(+ €1,50 gratis)

icon-schoon

€50,- tegoed

(+ €5,- gratis)

icon-schoon

€100,- tegoed

(+ €15,- gratis)

icon-schoon

€250,- tegoed

(+ €50,- gratis)

Korting per wassing

Naast gratis tegoed ontvangt u met een waspas ook korting per wassing

schoon1

Schoon

€ 9,50 € 8,-

glanzend1

Glanzend

€ 12,50 € 10,-

beschermd1

Beschermd

€ 15,50 € 12,-

wave-form-blue

Zakelijke Waspas

ALTIJD SCHOON, ALTIJD VOORDELIG!

Als ondernemer is je wagenpark het visitekaartje van je organisatie. Met een schone en stralende auto kom je gewoon beter voor de dag. Dat snappen we helemaal. Daarom bieden wij je het gemak en het voordeel van de zakelijke waspas. Met de pas was je voordelig je auto’s bij al onze vestigingen. Hoe meer wasbeurten, hoe lager het tarief. Kies voor één waspas voor het hele bedrijf, of een waspas voor elk voertuig.

Wij maken u een offerte op maat!

Was uw voertuig met korting! Met een waspas van Clean Up Carwash gunt u uzelf voordeel bij elke wasbeurt van uw voertuig. De waspas is een voordeelpas die u bij alle Clean up Carwash vestigingen kunt gebruiken.

wave-form-white
X